Fortsättningskurs i sensorisk analys
Matforskningsinstitutet Nofima på Ås i Norge och SIK – Institutet för Livsmedel och Bioteknik i Göteborg arrangerar tillsammans två olika kurser i sensorisk analys under våren och hösten 2014.
Grundkursen hölls på SIK i mars och nu kommer nästa kurs: Beskrivande sensorik och utvärdering av data- fördjupning i Sensorisk analys.
Läs mer i filen här nedanför, kursen startar 14 oktober på SIK i Göteborg.
Sista ansökningsdag är 1 oktober men anmäl er gärna redan nu!
- Flyer_NSW_Reykjavik_2018.pdf 867 KB
- Fördjupningskurs i sensorisk analys hösten 2014.pdf 140 KB
- Inbjudan Grundkurs i Sensoriks Analys 2016.pdf 153 KB
- Program Challenge Bootcamp - Future in Flavours 161115.pdf 357 KB
- Program Kryddkvalitet - Så säkerställer du en god smak 161116.pdf 4.9 MB
- Seminarium Nya sensoriska metoder 1 mars.pdf 329 KB
- SIK doktorand.pdf 76 KB
- SIK Konsumettest.pdf 709 KB
- SIK Säljande sensorik.pdf 1.1 MB
- SIK-kurs-oktober-2012.pdf 239 KB
- SIK-Temadag2012-Malmö.pdf 154 KB
- SIK-Temadag2012-Stockholm.pdf 151 KB
- Smak och sensorik 7,5hp.pdf 424 KB
Senaste inlägg
Senaste kommentarer
-