Umami: P1 MENY
Du missade väl inte när Karin Wendin, SIK, talade om umami i programmet MENY i P1 den 16 september?
Det blir spansk vardagsmat när Tomas Tengby hälsar på hos tapaskocken Javier Gonzalez Amador. Spanska köttbullar i tomatsås som puttrat lääänge, potatisomelett och en efterätt. Menys Nina Frogneborn kollar upp varför det är så gott att riva parmesan på pastan - svaret stavas Umami! Den femte smaken, alltså. Dessutom hör vi vad man äter till middag i Tanzania, Karsten Thurfjell tipsar om höstens nya rödviner och Konsumentpanelen testar färdig canneloni.
Lyssna på programmet genom att klicka på länken till höger.
Senaste inlägg
- SISS Intensivkurs - Understanding consumers
- Grundkurs i sensorisk analys
- Nordic Workshop in Sensory Science:Making Sense
- Nya sensoriska metoder!
- Postgraduate Course. Sensory Perception & Food Preference: The role of context
- FIZZ Biosystemes User meeting på The Absolut Company 1 Feb 2018
- Axfood söker Sensoriksamordnare
- Nytt nummer av SSN-nytt uppe
- NordArom söker Produktutvecklare
- Medlemsdag Uppsala 8 November
Senaste kommentarer
-